Rundstong in madeira met champignons en cressonette
Koffie met koekjes
Rouwmaaltijd 4
Groentesoep
Rundstong in vinaigrettesaus met schorseneer en bloemkool
Koffie met koekjes
Rouwmaaltijd 5
Roomsoep
Rosbief met groentenkrans
Koffie met koekjes
Rouwmaaltijd 6
Tomatenroomsoep
Gevarieerde sandwiches (vlees en kaas)
Koffie met koekjes
Graag het juiste aantal door te geven voor 12u, dag voor de rouwmaaltijd. Feestzaal ’t Balladehof Hoogstraat 15 8554 St. Denijs 056/75 65 45
Allergenen
Steeds meer mensen in onze maatschappij reageren allergisch op bepaalde voedingsproducten.
Het Balladehof wenst u hierover te informeren.
De allergenen waarover wij u informatie kunnen bieden, hebben wij hierbij voor u opgelijst.
Op onze kaart streven wij steeds naar een uitgebreid voedingsassortiment, waarbij de samenstelling van onze producten dagelijks kan variëren. Tijdens de bereidingen van onze maaltijden kunnen hierdoor sporen van deze allergenen niet volledig worden vermeden.
Hebt u hierover vragen, dan kan u zich richten tot onze chef.
Welke allergenen kunnen er zoal in voedingsmiddelen voorkomen?
Glutenbevattende granen:
Tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en khorasantarwe, …
Selderij:
Selderij waaronder bleekselder, knolselder, bladselder of afgeleide
producten zoals aroma’s
Schaaldieren:
Kreeft, garnalen, krab, scampi’s, …
Lupine:
Verwerkt tot meel of bloem en gebruikt in vleesvervangers, brood- en
banketproducten, …
Sesam:
Sesamzaad of afgeleide producten zoals sesamolie
Vis:
Alle soorten vis en afgeleide producten zoals visolie
Mosterd:
Witte, gele, bruine en zwarte mosterdzaden en afgeleide producten zoals
mosterd en mosterdolie
Aardnoten (pinda’s):
Aardnoten (ook wel pinda’s, apennoten, grondnoten of olienoten genoemd)
Melk (incl. lactose):
Melk en afgeleide producten zoals boter, kaas, kwark, room, yoghurt, …
Zwaveldioxide en sulfieten:
Vaak als levensmiddelenadditief (E220-E228) in bijvoorbeeld wijn of gedroogd fruit.
Soja:
Soja of afgeleide producten zoals sojasauzen, vleesvervangers, sojamelk
of sojadranken.
Eieren:
Eigeel en/of eiwit verwerkt in sauzen, desserten, …
Weekdieren:
Mosselen, oesters, inktvissen en slakken, …
Online reserveren
{{ feedback.message }}
Deze site maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren en aangenamer te maken. Door deze website te gebruiken stemt u in met onze privacy disclaimer en ons cookiebeleid.