Bières
Apéritifs
Vins maison
Boissons froides
Boissons chaudes
Digestifs
Rafraîchissements
Notre petit menu
* Bij al deze gerechten zijn frietjes inbegrepen met mayonaise
Pour les enfants
Desserts
Pannenkoeken worden geserveerd tussen 15 en 18 uur
Les crêpes sont servies entre 15 heures et 18 heures
Coupes de glace maison
’t Balladehof wil jouw tafelmoment zo aangenaam mogelijk maken. Tegelijk streven wij naar een uitgebreid voedingsassortiment met variërende ingrediënten.
Omdat steeds meer mensen in onze maatschappij een een allergische reactie vertonen op bepaalde voedingsproducten, informeren wij je graag over de door ons gebruikte allergenen.
Voor verdere vragen kan je je steeds richten tot onze chef.
Glutenbevattende granen:
Tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en khorasantarwe, …
Selderij:
Selderij waaronder bleekselder, knolselder, bladselder of afgeleide
producten zoals aroma’s
Schaaldieren:
Kreeft, garnalen, krab, scampi’s, …
Lupine:
Verwerkt tot meel of bloem en gebruikt in vleesvervangers, brood- en banketproducten, …
Sesam:
Sesamzaad of afgeleide producten zoals sesamolie
Vis:
Alle soorten vis en afgeleide producten zoals visolie
Mosterd:
Witte, gele, bruine en zwarte mosterdzaden en afgeleide producten zoals mosterd en mosterdolie
Melk (incl. lactose):
Melk en afgeleide producten zoals boter, kaas, kwark, room, yoghurt, …
Zwaveldioxide en sulfieten:
Vaak als levensmiddelenadditief (E220-E228) in bijvoorbeeld wijn of gedroogd fruit.
Soja:
Soja of afgeleide producten zoals sojasauzen, vleesvervangers, sojamelk
of sojadranken.
Noten:
Amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, paranoten, pecannoten, pistachenoten, walnoten, …
Aardnoten (pinda’s):
Aardnoten (ook wel pinda’s, apennoten, grondnoten of olienoten genoemd)
Eieren:
Eigeel en/of eiwit verwerkt in sauzen, desserten, …
Weekdieren:
Mosselen, oesters, inktvissen en slakken, …