Restaurant

Suggestiemenu

52,00
/ pers
  • Hapje
  • Huisgerookte zalm
    of rundscarpaccio
  • Steak maison
    of vis van de dag
  • Dessert van de chef
    of Irish Coffee

Maandmenu

98,00
/ pers
  • Cava met zijn hapjes
  • Gebakken scampi op een bedje van sla met gerookte duivenborst en mango
  • Vissoep met zijn garnituren
  • Wilde eendenborst met sinaasappelsaus of Lotte met wittewijnsaus
  • Chocolade-hazelnootmeringue met gezouten karamel
  • Koffie of thee met versnaperingen

Buffet à Gogo

74,00
/ pers
  • Aperitief
  • Koude voorgerechten
    Keuze uit: gepocheerde zalm, tomaat garnaal, eendenleverterrine, oesters, huisgerookte zalm, parmaham met meloen
    Saladbar
  • Keuze uit verschillende soepen
  • Warme hoofdgerechten
    Keuze uit: rundsgebraad van dikbil, trio van vis, waterzooi van kalkoen zoetzuur
  • Dessertbuffet 't Balladehof
  • Koffie of thee

Suggestiemenu

52,00
/ pers
  • Hapje
  • Huisgerookte zalm
    of rundscarpaccio
  • Steak maison
    of vis van de dag
  • Dessert van de chef
    of Irish Coffee

Menu Juni

98,00
/ pers
  • Slaatje met kreeftenstaart en Granny Smith
  • Gepaneeerrde tongfilet met koude asperges en yoghurtdressing
  • Rundskraaibiefstuk met sjalottensaus en aardappelnestjes
  • Sabayon met rood fruit en citroensorbet
  • Koffie of thee met versnaperingen

Dagschotel

17,00
/ pers
  • Soep / Soupe
  • Hoofdgerecht / Plat principal

Kies à la carte

Koude voorgerechten

Entrées froides

Huisgerookte zalm met toast

22,00
Saumon fumé

Salade Folle (eendenleverterrine, gerookte zalm en Pata Negra)

30,00
Salade Folle (foie de canard, saumon fumé et Pata Negra)

Rundercarpaccio met truffelvinaigrette

18,00
Carpaccio de boeuf à la vinaigrette de truffes

Huisbereide eendenleverterrine

30,00
Terrine de foie gras de canard, confiture d’oignons

Supplement voor het nemen van een voorgerecht als hoofdgerecht

8,00
Supplément entrée comme plat principal

Soepen

Potages

Andalouse soep

7,00
Crème andalouse

Witloofsoep met huisgerookte zalm

10,00
Crème d’endives au saumon fumé

Warme voorgerechten

Entrées chaudes

Bladerdeeggebakje met gebakken kalfszwezeriken en Dijonaisesaus

26,00
Feuilleté de ris de veau et sauce Dijonnaise

Gebakken eendenlever op een bedje van gekarameliseerde appel

33,00
Foie poêlé sur un lit de pommes caramélisées

Staartvis (Lotte) met Spaanse ratatouille en een safraansausje

24,00
Lotte au safran et ratatouille espagnole

Scampi's op wijze van de Chef in de look

25,00
Scampi's à la façon du Chef

Supplement voor het nemen van een voorgerecht als hoofdgerecht

8,00
Supplément entrée comme plat principal

Hoofdgerechten

Plats principaux

Ossenhaas ‘Rossini’ afgewerkt met eendenleverterrine

43,00
Filet pur ‘Rossini’ au terrine de foie de canard

Ossenhaas met saus naar keuze

35,00
Filet pur, sauce au choix

Eendenborstfilet gegrild met een sausje van acaciahoning

29,00
Magret de canard au miel d’acacia

Lamskroontje met persillade en jardinièregroentjes

37,00
Carré d’agneau persillade et jardinière de légumes

Gebakken zeetong ‘meunière’

38,00
Sole ‘meunière’

Trio van vis afgewerkt met mousseline van graantjesmosterd

30,00
Trio de poissons au mousseline avec moutarde aux grains

Duivenborstjes met zijn jus

29,00
Filet de Pigeons avec jus

Kindermenu (tot 12 jaar)

Menu enfant (jusqu’à 12 ans)

Kinderkipfilet met appelmoes en frietjes

13,00
Blanc de poulet pour enfants avec compote de pommes et frites

Kinderspaghetti

12,00
Spaghetti pour enfants

Kindermacaroni

12,00
Macaroni pour enfants

Kaaskroket (1 stuk) met frietjes

9,00
Croquette au fromage (1 pièce) avec frites

Garnaalkroket (1 stuk) met frietjes

13,00
Croquette de crevettes (1 pièce) avec frites

Bordje frietjes

3,00
Assiette de frites

Nagerechten

Desserts

Warme appeltaart met speculoosijs geflambeerd met Calvados

12,00
Tarte aux pommes chaudes, glace spéculoos, flambée au Calvados

‘Suzette’ flensjes geflambeerd met Grand Marnier (per 2 personen)

14,00 pp
Crêpes Suzette flambées au Grand Marnier (par 2 personnes)

Chocolademousse met eigen fantasie

10,00
Mousse au Chocolat

Crème Brûlée

11,00
Crème Brûlée

Crème Brûlée geflambeerd met Liqueur de Génépi

12,00
Crème Brûlée flambée au Liqueur de Génépi

Dame Blanche maison

11,00
Dame Blanche maison

Bordje vers fruit

11,00
Salade de fruits frais

Nagerechtenbord (min.2 pers.)

14,00 pp
Une assiette de dessert (min. 2 pers.)

Onze wijnkaart

Huiswijnen

Vins maison

Fles wit / rood / rosé

28,00
Bouteille de vin blanc / rouge / rosé

Karaf 50 cl wit / rood / rosé

18,00
Carafe de vin blanc / rouge / rosé

Pichet 25 cl wit / rood / rosé

12,00
Pichet de vin blanc / rouge / rosé

Glas wit / rood / rosé

5,00
Verre de vin blanc / rouge / rosé

Witte wijnen

Vins Blancs

Dopff & Iron - Pinot Gris

33,00

Thomas Barton Réserve - Sauternes

40,00

Domaine Chalmeau - Chablis

35,00

Domaine du Salvard Cheverny - Val de Loire

33,00

Domaine de Saint-Andelain - Pouilly Fumé

39,00

Beerbosch Pinot Auxerrois - Belgisch

37,50

Halve flesjes

Demi-bouteilles – 37,5 cl

Château Grillon - Sauternes

28,00

Domaine Dezat Pouilly-Fumé

20,00

Rosé wijnen

Vins Rosés

Racine Rosé Gamay VDP

25,00

Beerbosch Rosé de Rescht 2023 - Belgisch

40,00

Barton & Guestier - Tourmaline Rosé

32,00

Boccantino Primitivo Rosé Salento Puglia IGT

31,00

Rode wijnen

Vins rouges

Dopff & Iron, 2017 - Pinot Noir

33,00

Barton & Guestier - Depuis 1725 - Héritage N°296

33,00

Thomas Barton, 2018 - Réserve Médoc

35,00

Château Magnol, 2016 - Haut-Médoc

45,00

Château Montaiguillon, 2018 - Montagne Saint-Emilion

40,00

Cos du Roy, 2019 - Lalande-de-Pomerol

39,00

Château Arnaud, 2018 - Saint-Estèphe

43,00

Barton & Guestier - Château Le Grand Sigognac, 2017

35,00

Bourgogne Michel Goubard Pinot Noir 2022

45,00

Barton & Guestier - Bistro, Rue la Fayette, 2021

30,00

Villa Trasqua - Traluna, 2016 - Toscane IGT Italië

27,00

La Torricella - Nebbiolo d'Alba / II Donato - Italië, Piemonte, 2018

38,00

La Torricella - Barolo - Italië, Piemonte, 2012

56,00

Bodegas Mas Alta Els Pics, 2019 - La Vilella Alta - Priorat

39,00

Beerbosch Pinot Noir 2022 - Belgisch

55,00

Halve flesjes

Demi-bouteilles – 37,5 cl

La Petite Barde 2020 - Saint Emilion

16,00

Château Arnaud, 2020 - Saint-Estèphe

24,00

Château La Caminade, 2015 - Tradition - Cahors

20,00

’t Balladehof wil jouw tafelmoment zo aangenaam mogelijk maken. Tegelijk streven wij naar een uitgebreid voedingsassortiment met variërende ingrediënten.

Omdat steeds meer mensen in onze maatschappij een een allergische reactie vertonen op bepaalde voedingsproducten, informeren wij je graag over de door ons gebruikte allergenen.

Voor verdere vragen kan je je steeds richten tot onze chef.

Welke allergenen kunnen er zoal in voedingsmiddelen voorkomen?

Glutenbevattende granen:
Tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en khorasantarwe, …

Selderij:
Selderij waaronder bleekselder, knolselder, bladselder of afgeleide
producten zoals aroma’s

Schaaldieren:
Kreeft, garnalen, krab, scampi’s, …

Lupine:
Verwerkt tot meel of bloem en gebruikt in vleesvervangers, brood- en banketproducten, …

Sesam:
Sesamzaad of afgeleide producten zoals sesamolie

Vis:
Alle soorten vis en afgeleide producten zoals visolie

Mosterd:
Witte, gele, bruine en zwarte mosterdzaden en afgeleide producten zoals mosterd en mosterdolie

Melk (incl. lactose):
Melk en afgeleide producten zoals boter, kaas, kwark, room, yoghurt, …

Zwaveldioxide en sulfieten:
Vaak als levensmiddelenadditief (E220-E228) in bijvoorbeeld wijn of gedroogd fruit.

Soja:
Soja of afgeleide producten zoals sojasauzen, vleesvervangers, sojamelk
of sojadranken.

Noten:
Amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, paranoten, pecannoten, pistachenoten, walnoten, …

Aardnoten (pinda’s):
Aardnoten (ook wel pinda’s, apennoten, grondnoten of olienoten genoemd)

Eieren:
Eigeel en/of eiwit verwerkt in sauzen, desserten, …

Weekdieren:
Mosselen, oesters, inktvissen en slakken, …