Over ons

Marie-Rose Brouckaert, Pedro Verbeke en Anuschka Hoste zijn de drijvende krachten achter ‘t Balladehof. Vanuit hun passie voor horeca maken ze van deze parel de ideale plek om in een rustgevend kader iets te eten of te drinken.

Onze doelstellingen

  • Een mooi kader creëren waarin elke generatie zich goed voelt.
  • Elke honger en dorst stillen, hoe klein of hoe groot ook.
  • Mogelijkheden bieden voor elke gelegenheid, van een tussenstop tijdens het wandelen, over een romantisch diner bij kaarslicht tot grootse feesten of zakelijke seminaries.

Laat je verwennen door ons gedreven team

Onze troeven

  • Prachtig gelegen
  • Ruime openingsuren
  • Grote parking met laadpalen
  • Mooi zonneterras
  • Grote speeltuin
  • Bistro met vrije toegang
  • Restaurant voor uitgebreider tafelen
  • Meerdere zalen voor alle gelegenheden: huwelijksfeest, communie, babyborrel, seminaries, rouwmaaltijden, …
  • Capaciteit van de zalen: van 20 tot 220 personen
  • Kwalitatieve gerechten met voor elk wat wils

In de omgeving

Van plan om jouw bezoek aan ‘t Balladehof te combineren met een wandeling of fietstocht? Wij geven je graag enkele tips mee.

  • De bekende Stijn Streuvelsroute neemt je mee op een wandeltocht van 7 km doorheen het land van Streuvels. Je ontdekt er het stukje natuur tussen Leie en Schelde waar de prins van de Nederlandse letteren een eeuw lang leefde en schreef. Alle info vind je hier
  • De Bossenroute met het Mortagnebos, Kraaibos, Sparrenbos, Grandvalbos en Kooigembos. Je wandelt of fietst vanaf de kerk van Sint-Denijs. De routes van 13, 15 of 19 km leiden je doorheen het golvende leemlandschap van Zwevegem. Klik hier voor meer info.
  • De provinciale Scheldefietsroute van 45,9 km, waarbij de brede heuvelruggen voor afwisseling en reliëf zorgen. Laat je verrassen door de vergeezichten in deze mooie streek. Ontdek er hier meer over.
  • Ook de West-Vlaamse fietsroute Kortrijk-Zuid neemt je voor 34,7 km mee doorheen het landschap rond ’t Balladehof. Download hier de kaart.
  • Bij de Driemolensroute wandel of fiets je 10 of 16 km langs de Stenen Molen, de Mortiersmolen en de molen Ter Claere. Hoewel het Gemeentepark als officiële startplaats wordt aangegeven, laat je je wagen net zo handig achter op de ruime parking van ’t Balladehof. Ontdek het parcours.
  • De Monumentenroute is een gezinsvriendelijke erfgoedwandeling van 6,6 km langs een tiental waardevolle Zwevegemse gebouwen. Laat je verrassen door de parels van onze gemeente

’t Balladehof wil jouw tafelmoment zo aangenaam mogelijk maken. Tegelijk streven wij naar een uitgebreid voedingsassortiment met variërende ingrediënten.

Omdat steeds meer mensen in onze maatschappij een een allergische reactie vertonen op bepaalde voedingsproducten, informeren wij je graag over de door ons gebruikte allergenen.

Voor verdere vragen kan je je steeds richten tot onze chef.

Welke allergenen kunnen er zoal in voedingsmiddelen voorkomen?

Glutenbevattende granen:
Tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en khorasantarwe, …

Selderij:
Selderij waaronder bleekselder, knolselder, bladselder of afgeleide
producten zoals aroma’s

Schaaldieren:
Kreeft, garnalen, krab, scampi’s, …

Lupine:
Verwerkt tot meel of bloem en gebruikt in vleesvervangers, brood- en banketproducten, …

Sesam:
Sesamzaad of afgeleide producten zoals sesamolie

Vis:
Alle soorten vis en afgeleide producten zoals visolie

Mosterd:
Witte, gele, bruine en zwarte mosterdzaden en afgeleide producten zoals mosterd en mosterdolie

Melk (incl. lactose):
Melk en afgeleide producten zoals boter, kaas, kwark, room, yoghurt, …

Zwaveldioxide en sulfieten:
Vaak als levensmiddelenadditief (E220-E228) in bijvoorbeeld wijn of gedroogd fruit.

Soja:
Soja of afgeleide producten zoals sojasauzen, vleesvervangers, sojamelk
of sojadranken.

Noten:
Amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, paranoten, pecannoten, pistachenoten, walnoten, …

Aardnoten (pinda’s):
Aardnoten (ook wel pinda’s, apennoten, grondnoten of olienoten genoemd)

Eieren:
Eigeel en/of eiwit verwerkt in sauzen, desserten, …

Weekdieren:
Mosselen, oesters, inktvissen en slakken, …