Marie-Rose Brouckaert, Pedro Verbeke en Anuschka Hoste zijn de drijvende krachten achter ‘t Balladehof. Vanuit hun passie voor horeca maken ze van deze parel de ideale plek om in een rustgevend kader iets te eten of te drinken.
Van plan om jouw bezoek aan ‘t Balladehof te combineren met een wandeling of fietstocht? Wij geven je graag enkele tips mee.
’t Balladehof wil jouw tafelmoment zo aangenaam mogelijk maken. Tegelijk streven wij naar een uitgebreid voedingsassortiment met variërende ingrediënten.
Omdat steeds meer mensen in onze maatschappij een een allergische reactie vertonen op bepaalde voedingsproducten, informeren wij je graag over de door ons gebruikte allergenen.
Voor verdere vragen kan je je steeds richten tot onze chef.
Glutenbevattende granen:
Tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en khorasantarwe, …
Selderij:
Selderij waaronder bleekselder, knolselder, bladselder of afgeleide
producten zoals aroma’s
Schaaldieren:
Kreeft, garnalen, krab, scampi’s, …
Lupine:
Verwerkt tot meel of bloem en gebruikt in vleesvervangers, brood- en banketproducten, …
Sesam:
Sesamzaad of afgeleide producten zoals sesamolie
Vis:
Alle soorten vis en afgeleide producten zoals visolie
Mosterd:
Witte, gele, bruine en zwarte mosterdzaden en afgeleide producten zoals mosterd en mosterdolie
Melk (incl. lactose):
Melk en afgeleide producten zoals boter, kaas, kwark, room, yoghurt, …
Zwaveldioxide en sulfieten:
Vaak als levensmiddelenadditief (E220-E228) in bijvoorbeeld wijn of gedroogd fruit.
Soja:
Soja of afgeleide producten zoals sojasauzen, vleesvervangers, sojamelk
of sojadranken.
Noten:
Amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, paranoten, pecannoten, pistachenoten, walnoten, …
Aardnoten (pinda’s):
Aardnoten (ook wel pinda’s, apennoten, grondnoten of olienoten genoemd)
Eieren:
Eigeel en/of eiwit verwerkt in sauzen, desserten, …
Weekdieren:
Mosselen, oesters, inktvissen en slakken, …