Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Welke cookies gebruiken we?

’t Balladehof wil jouw tafelmoment zo aangenaam mogelijk maken. Tegelijk streven wij naar een uitgebreid voedingsassortiment met variërende ingrediënten.

Omdat steeds meer mensen in onze maatschappij een een allergische reactie vertonen op bepaalde voedingsproducten, informeren wij je graag over de door ons gebruikte allergenen.

Voor verdere vragen kan je je steeds richten tot onze chef.

Welke allergenen kunnen er zoal in voedingsmiddelen voorkomen?

Glutenbevattende granen:
Tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en khorasantarwe, …

Selderij:
Selderij waaronder bleekselder, knolselder, bladselder of afgeleide
producten zoals aroma’s

Schaaldieren:
Kreeft, garnalen, krab, scampi’s, …

Lupine:
Verwerkt tot meel of bloem en gebruikt in vleesvervangers, brood- en banketproducten, …

Sesam:
Sesamzaad of afgeleide producten zoals sesamolie

Vis:
Alle soorten vis en afgeleide producten zoals visolie

Mosterd:
Witte, gele, bruine en zwarte mosterdzaden en afgeleide producten zoals mosterd en mosterdolie

Melk (incl. lactose):
Melk en afgeleide producten zoals boter, kaas, kwark, room, yoghurt, …

Zwaveldioxide en sulfieten:
Vaak als levensmiddelenadditief (E220-E228) in bijvoorbeeld wijn of gedroogd fruit.

Soja:
Soja of afgeleide producten zoals sojasauzen, vleesvervangers, sojamelk
of sojadranken.

Noten:
Amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, paranoten, pecannoten, pistachenoten, walnoten, …

Aardnoten (pinda’s):
Aardnoten (ook wel pinda’s, apennoten, grondnoten of olienoten genoemd)

Eieren:
Eigeel en/of eiwit verwerkt in sauzen, desserten, …

Weekdieren:
Mosselen, oesters, inktvissen en slakken, …