Menukaart

Koude voorgerechten Entrées froides

Huisgerookte zalm met toast Saumon fumé
€ 17,50
Salade Folle (eendenleverterrine, gerookte zalm en Pata Negra) Salade Folle (foie de canard, saumon fumé et Pata Negra)
€ 23,00
Rundercarpaccio met truffelvinaigrette Carpaccio de boeuf à la vinaigrette de truffes
€ 17,00
Huisbereide eendenleverterrine Terrine de foie gras de canard, confiture d’oignons
€ 23,00

Voorgerecht kan als hoofdgerecht genomen worden mits supplement van € 7,00

Si vous prenez l’entrée comme plat principal compte un supplément de € 7,00

Soepen Potages

Andalusische soep Crème andalouse
€ 5,00
Witloofsoep met huisgerookte zalm Crème d’endives au saumon fumé
€ 8,00

Warme voorgerechten Entrées chaudes

Bladerdeeggebakje met gebakken kalfszwezeriken, Dijonaisesaus Feuilleté de ris de veau, sauce Dijonnaise
€ 24,00
Gebakken ganzenlever op een bedje van gecarameliseerde appel Foie poêlé sur un lit de pommes caramélisées
€ 24,00
Staartvis (Lotte) met Spaanse ratatouille en een safraansausje Lotte au safran et ratatouille espagnole
€ 23,00
Tongscharfilet met gerookte zalm, wittewijnsaus afgewerkt met bieslook en garnaaltjes Filet de sole avec saumon fumé, sauce au vin blanc, ciboulette et crevettes grises
€ 25,00
Scampi’s op wijze van de Chef / in de look Scampi à la façon du Chef / à l’ail
€ 20,00

Voorgerecht kan als hoofdgerecht genomen worden mits supplement van € 7,00

Si vous prenez l’entrée comme plat principal compte un supplément de € 7,00

Hoofdgerechten Plats Principaux

Ossenhaas ‘Rossini’ afgewerkt met eendenleverterrine Filet pur ‘Rossini’ au terrine de foie de canard
€ 35,00
Ossenhaas met saus naar keuze Filet pur, sauce au choix
€ 32,00
Eendenborstfilet gegrild met een sausje van acaciahoning Magret de canard au miel d’acacia
€ 26,00
Lamskroontje met persillade en jardinièregroentjes Carré d’agneau persillade et jardinière de légumes
€ 30,00
Gebakken zeetong ‘meunière’ Sole ‘meunière’
€ 31,00
Trio van vis afgewerkt met mousseline van graantjesmosterd Trio de poissons au mousseline avec moutarde aux grains
€ 26,00
Duivenborstjes met zijn jus Filet de Pigeons avec jus
€ 25,00

Kindermenu Menu enfant

Gerecht Gerecht FR
Prijs

Nagerechten Desserts

Warme appeltaart met speculoosijs geflambeerd met Calvados Tarte aux pommes chaudes, glace spéculoos, flambée au Calvados
€ 9,00
‘Suzette’ flensjes geflambeerd met Grand Marnier (per 2 personen) Crêpes Suzette flambées au Grand Marnier (par 2 personnes)
€ 10,00/p.p.
Chocolademousse met eigen fantasie Mousse au Chocolat
€ 8,00
Nagerechtenbord van het huis (per 2 personen) Dessert ‘Balladehof’ (par 2 personnes)
€ 9,50/p.p.
Crème Brûlée Crème Brûlée
€ 10,00
Crème Brûlée geflambeerd met Liqueur de Génépi Crème Brûlée flambée au Liqueur de Génépi
€ 11,00
Dame Blanche maison 't Balladehof Dame Blanche maison 't Balladehof
€ 8,00
Bordje vers fruit Salade de fruits frais
€ 8,00

Dagschotel - Prijs € 13,50 Plat du jour - Prix € 13,50

Soep Soupe
Hoofdgerecht Plat principal

Maandag, donderdag en vrijdag

Lundi, jeudi et vendredi

Bijkomende informatie

Binnen ‘T Balladehof werken wij met verschillende soorten allergenen. Heeft u een voedselallergie of een vraag over de samenstelling van onze producten? Vraag het gerust aan onze medewerkers, zij kunnen u hiermee verder helpen. Betaling Wij aanvaarden Visa vanaf een bedrag van €50,00. Mogelijkheden Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ‘T Balladehof u kan bieden betreffende het verzorgen van uw feesten? Vraag dan vrijblijvend informatie. Menu’s kunnen besproken worden op maandag en donderdag na telefonische afspraak.