Menukaart

Koude voorgerechten Entrées froides

Huisgerookte zalm met toast Saumon fumé
€ 17,50
Gemengde salade met Spaanse Pata Negra Salade mixte jambon espagnol Pata Negra
€ 18,00
Salade Folle (ganzenleverterrine, gerookte zalm, …) Salade Folle (foie d’oie, saumon fumé, …)
€ 22,00
Rundercarpaccio met truffelvinaigrette Carpaccio de boeuf à la vinaigrette de truffes
€ 17,00
Salade van het huis met garnalen, geitenkaas en gerookte eendenborst Salade maison avec des crevettes grises, fromage de chèvre et magret de canard fumé
€ 21,00
Huisbereide ganzenleverterrine Terrine de foie gras d’oie, confiture d’oignons
€ 22,00

Voorgerecht kan als hoofdgerecht genomen worden mits supplement van € 7,00

Si vous prenez l’entrée comme plat principal compte un supplément de € 7,00

Soepen Potages

Andalusische soep Crème andalouse
€ 4,00
Witloofsoep met huisgerookte zalm Crème d’endives au saumon fumé
€ 8,00

Warme voorgerechten Entrées chaudes

Bladerdeeggebakje met gebakken kalfszwezeriken, Dijonaisesaus Feuilleté de ris de veau, sauce Dijonnaise
€ 23,00
Gebakken ganzenlever op een bedje van gecarameliseerde appel Foie poêlé sur un lit de pommes caramélisées
€ 22,00
Pangasiusfilet met schubjes tomaat in mousselinesaus Perche du victoria aux écailles de tomates et sauce mousseline
€ 15,00
Staartvis (Lotte) met Spaanse ratatouille en een safraansausje Lotte au safran et ratatouille espagnole
€ 20,00
Tongscharfilet met gerookte zalm, wittewijnsaus afgewerkt met bieslook en garnaaltjes Filet de sole avec saumon fumé, sauce au vin blanc, ciboulette et crevettes grises
€ 23,00
Scampi’s op wijze van de Chef / in de look Scampi à la façon du Chef / à l’ail
€ 19,00

Voorgerecht kan als hoofdgerecht genomen worden mits supplement van € 7,00

Si vous prenez l’entrée comme plat principal compte un supplément de € 7,00

Hoofdgerechten Feuilleté de ris de veau, sauce Dijonnaise

Ossenhaas ‘Rossini’ afgewerkt met ganzenleverterrine Filet pur ‘Rossini’ au terrine de foie d’oie
€ 32,00
Ossenhaas met saus naar keuze Filet pur, sauce au choix
€ 29,00
Eendenborstfilet gegrild met een sausje van acaciahoning Magret de canard au miel d’acacia
€ 25,00
Lamskroontje met persillade en jardinièregroentjes Carré d’agneau persillade et jardinière de légumes
€ 30,00
Kwartel opgevuld met gebakken kalfszwezeriken (40 min.) Caille farcie aux ris de veau (40 min.)
€ 32,00
Gebakken zeetong ‘meunière’ Sole ‘meunière’
€ 30,00
Trio van vis afgewerkt met mousseline van graantjesmosterd Trio de poissons au mousseline avec moutarde aux grains
€ 24,00
Duivenborstjes met zijn jus Filet de Pigeons avec jus
€ 25,00

Kindermenu Menu enfant

Gerecht Gerecht FR
Prijs

Nagerechten Desserts

Warme appeltaart met speculoosijs geflambeerd met Calvados Tarte aux pommes chaudes, glace spéculoos, flambée au Calvados
€ 8,00
‘Suzette’ flensjes geflambeerd met Grand Marnier (per 2 personen) Crêpes Suzette flambées au Grand Marnier (par 2 personnes)
€ 10,00
Chocolademousse met eigen fantasie Mousse au Chocolat
€ 8,00
Nagerechtenbord van het huis (per 2 personen) Dessert ‘Balladehof’ (par 2 personnes)
€ 9,50
Crème Brûlée Crème Brûlée
€ 9,00
Crème Brûlée geflambeerd met Liqueur de Génépi Crème Brûlée flambée au Liqueur de Génépi
€ 10,00
Dame Blanche maison 't Balladehof Dame Blanche maison 't Balladehof
€ 6,50
Bordje vers fruit Salade de fruits frais
€ 7,00

Dagschotel - Prijs € 13,50 Plat du jour - Prix € 13,50

Soep Soupe
Hoofdgerecht Plat principal

Maandag, donderdag en vrijdag

Lundi, jeudi et vendredi

Bijkomende informatie

Binnen ‘T Balladehof werken wij met verschillende soorten allergenen.
Heeft u een voedselallergie of een vraag over de samenstelling van onze producten?
Vraag het gerust aan onze medewerkers, zij kunnen u hiermee verder helpen.

Betaling
Wij aanvaarden Visa vanaf een bedrag van €50,00.

Mogelijkheden
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ‘T Balladehof u kan bieden betreffende het verzorgen van uw feesten?
Vraag dan vrijblijvend informatie.

Menu’s kunnen besproken worden op maandag en donderdag na telefonische afspraak.