Menukaart

Koude voorgerechten Entrées froides

Huisgerookte zalm met toast Saumon fumé
€ 17,50
Salade Folle (eendenleverterrine, gerookte zalm en Pata Negra) Salade Folle (foie de canard, saumon fumé et Pata Negra)
€ 23,00
Rundercarpaccio met truffelvinaigrette Carpaccio de boeuf à la vinaigrette de truffes
€ 17,00
Huisbereide eendenleverterrine Terrine de foie gras de canard, confiture d’oignons
€ 23,00

Voorgerecht kan als hoofdgerecht genomen worden mits supplement van € 7,00

Si vous prenez l’entrée comme plat principal compte un supplément de € 7,00

Soepen Potages

Andalusische soep Crème andalouse
€ 5,00
Witloofsoep met huisgerookte zalm Crème d’endives au saumon fumé
€ 8,00

Warme voorgerechten Entrées chaudes

Bladerdeeggebakje met gebakken kalfszwezeriken, Dijonaisesaus Feuilleté de ris de veau, sauce Dijonnaise
€ 24,00
Gebakken ganzenlever op een bedje van gecarameliseerde appel Foie poêlé sur un lit de pommes caramélisées
€ 24,00
Staartvis (Lotte) met Spaanse ratatouille en een safraansausje Lotte au safran et ratatouille espagnole
€ 23,00
Tongscharfilet met gerookte zalm, wittewijnsaus afgewerkt met bieslook en garnaaltjes Filet de sole avec saumon fumé, sauce au vin blanc, ciboulette et crevettes grises
€ 25,00
Scampi’s op wijze van de Chef / in de look Scampi à la façon du Chef / à l’ail
€ 20,00

Voorgerecht kan als hoofdgerecht genomen worden mits supplement van € 7,00

Si vous prenez l’entrée comme plat principal compte un supplément de € 7,00

Hoofdgerechten Plats Principaux

Ossenhaas ‘Rossini’ afgewerkt met eendenleverterrine Filet pur ‘Rossini’ au terrine de foie de canard
€ 35,00
Ossenhaas met saus naar keuze Filet pur, sauce au choix
€ 32,00
Eendenborstfilet gegrild met een sausje van acaciahoning Magret de canard au miel d’acacia
€ 26,00
Lamskroontje met persillade en jardinièregroentjes Carré d’agneau persillade et jardinière de légumes
€ 30,00
Gebakken zeetong ‘meunière’ Sole ‘meunière’
€ 31,00
Trio van vis afgewerkt met mousseline van graantjesmosterd Trio de poissons au mousseline avec moutarde aux grains
€ 26,00
Duivenborstjes met zijn jus Filet de Pigeons avec jus
€ 25,00

Kindermenu (tot 12 jaar) Menu enfant (jusqu'à 12 ans)

Gerecht Gerecht FR
Prijs

Nagerechten Desserts

Warme appeltaart met speculoosijs geflambeerd met Calvados Tarte aux pommes chaudes, glace spéculoos, flambée au Calvados
€ 9,00
‘Suzette’ flensjes geflambeerd met Grand Marnier (per 2 personen) Crêpes Suzette flambées au Grand Marnier (par 2 personnes)
€ 10,00/p.p.
Chocolademousse met eigen fantasie Mousse au Chocolat
€ 8,00
Nagerechtenbord van het huis (per 2 personen) Dessert ‘Balladehof’ (par 2 personnes)
€ 9,50/p.p.
Crème Brûlée Crème Brûlée
€ 10,00
Crème Brûlée geflambeerd met Liqueur de Génépi Crème Brûlée flambée au Liqueur de Génépi
€ 11,00
Dame Blanche maison 't Balladehof Dame Blanche maison 't Balladehof
€ 8,00
Bordje vers fruit Salade de fruits frais
€ 8,00

Dagschotel - Prijs € 13,50 Plat du jour - Prix € 13,50

Soep Soupe
Hoofdgerecht Plat principal

Maandag, donderdag en vrijdag

Lundi, jeudi et vendredi

Bijkomende informatie

Binnen ‘T Balladehof werken wij met verschillende soorten allergenen. Heeft u een voedselallergie of een vraag over de samenstelling van onze producten? Vraag het gerust aan onze medewerkers, zij kunnen u hiermee verder helpen. Betaling Wij aanvaarden Visa vanaf een bedrag van €50,00. Mogelijkheden Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ‘T Balladehof u kan bieden betreffende het verzorgen van uw feesten? Vraag dan vrijblijvend informatie. Menu’s kunnen besproken worden op maandag en donderdag na telefonische afspraak.