
1 januari: Nieuwjaarsmenu
Zet op Nieuwjaardag – woensdag 1 januari 2025 het jaar feestelijk in met het verfijnde menu van ’t Balladehof.
Voorbije events
Zet op Nieuwjaardag – woensdag 1 januari 2025 het jaar feestelijk in met het verfijnde menu van ’t Balladehof.
Is er een betere manier om het nieuwe jaar in te zetten dan met een heerlijke maaltijd? Op Nieuwjaardag – woensdag 1 januari schuif je zorgeloos aan aan ons buffet.
Vaderdag – zondag 9 juni komt er aan. De uitgelezen kans om papa, vader, pappie, paps,… extra in de watten te leggen.
Op Moederdag – zondag 12 mei – kan je mama, moeke, mammie, moesje, mams,… verrassen met ons heerlijk uitgebreide buffet.
Op Paaszondag – 31 maart – serveren wij terug ons heerlijk uitgebreide buffet.
Geniet van 1 februari tot en met 31 maart van ons menu, nauwkeurig samengesteld uit heerlijke seizoensgerechten
’t Balladehof wil jouw tafelmoment zo aangenaam mogelijk maken. Tegelijk streven wij naar een uitgebreid voedingsassortiment met variërende ingrediënten.
Omdat steeds meer mensen in onze maatschappij een een allergische reactie vertonen op bepaalde voedingsproducten, informeren wij je graag over de door ons gebruikte allergenen.
Voor verdere vragen kan je je steeds richten tot onze chef.
Glutenbevattende granen:
Tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en khorasantarwe, …
Selderij:
Selderij waaronder bleekselder, knolselder, bladselder of afgeleide
producten zoals aroma’s
Schaaldieren:
Kreeft, garnalen, krab, scampi’s, …
Lupine:
Verwerkt tot meel of bloem en gebruikt in vleesvervangers, brood- en banketproducten, …
Sesam:
Sesamzaad of afgeleide producten zoals sesamolie
Vis:
Alle soorten vis en afgeleide producten zoals visolie
Mosterd:
Witte, gele, bruine en zwarte mosterdzaden en afgeleide producten zoals mosterd en mosterdolie
Melk (incl. lactose):
Melk en afgeleide producten zoals boter, kaas, kwark, room, yoghurt, …
Zwaveldioxide en sulfieten:
Vaak als levensmiddelenadditief (E220-E228) in bijvoorbeeld wijn of gedroogd fruit.
Soja:
Soja of afgeleide producten zoals sojasauzen, vleesvervangers, sojamelk
of sojadranken.
Noten:
Amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, paranoten, pecannoten, pistachenoten, walnoten, …
Aardnoten (pinda’s):
Aardnoten (ook wel pinda’s, apennoten, grondnoten of olienoten genoemd)
Eieren:
Eigeel en/of eiwit verwerkt in sauzen, desserten, …
Weekdieren:
Mosselen, oesters, inktvissen en slakken, …